Calais Dover met P&O Ferries

P&O Ferries biedt tot wel 23 overtochten per dag op de route van Calais naar Dover met een reisduur van 90 minuten. Inchecktijd is tot 30 minuten voor vertrek.

P&O zet op de route een vijftal schepen in, de Pride of Burgundy, de Pride of Calais, de Pride of Canterbury, de Pride of Dover en de Pride of Kent.  De Pride of Canteburry en Pride of Kent zijn het grootste en bieden plaats aan 650 personenauto’s en tot zo’n 2.300 passagiers.

Op de schepen vindt u diverse mogelijkheden om te eten en te drinken en uiteraard een ruim aanbod van entertainment en shopping mogelijkheden. U kunt een upgrade voor de overtocht nemen voor de P&O club lounge waarmee u in extra luxe de overtocht kunt maken.

P&O biedt meer upgrade mogelijkheden, bijvoorbeeld de mogelijkheid om als eerste aan boord te gaan. Meer hierover op de site van P&O.

Prijzen voor een overtocht zijn afhankelijk van wanneer u reist. Raadpleeg daarvoor de site van P&O. P&O Ferries biedt diverse kortingsmogelijkheden. Zo kunt u seizoenstickets bestellen waarmee u in een keer meerdere tickets koopt. Deze kunnen in het hoogseizoen wel duurder zijn.