P&O Ferries Calais

P&O Ferries overtocht schip

P&O Ferries biedt tot wel 23 overtochten per dag op de route van Calais naar Dover met een reisduur van 90 minuten. Inchecktijd is tot 45 minuten voor vertrek. De meest gebruikte reden voor Nederlandse reizigers om deze overtocht met P&O Ferries te doen is de prijs. Deze overtocht kan namelijk via P&O Ferries voor een scherpe prijs. 

PO ferries banner

De Overtochten naar Dover met P&O Ferries

Spirit of France
De Spirit of France is het modernste schip van de Calais-Dover overtocht

P&O Ferries zet op deze route een vijftal veerboten in:

 • Spirit of Britain
 • Pride of Canterbury
 • Spirit of France
 • Pride of Kent
 • Pride of Burgundy

Op de ferries vindt u diverse mogelijkheden om te eten en te drinken en uiteraard een ruim aanbod van entertainment en shopping mogelijkheden. U kunt een upgrade voor de overtocht naar Dover nemen voor de P&O club lounge waarmee u in extra luxe en rust de overtocht kunt maken.

De verschillende tickets bij P&O

P&O biedt vier verschillende tickets aan. Wij hebben in een tabel de keuze mogelijkheid voor u samengevat zodat u weet wat u het beste kunt nemen. Dit kan zo weer wat waardevolle tijd schelen.

Ticketsoort / Ons Advies Waarvoor is deze ticket geschikt Prijsinschatting*
Extra Voordeel Als u vaak met een Ferry reist. Bekend bent met alle aspecten van een Ferry reis. Voorbereid bent en zeker bent dat u op tijd kunt komen voor de reis. Dus absoluut niet afhankelijk bent van files vanuit Nederland. Ook moet u een goed boek meenemen. Deze ticket kent namelijk geen WIFI verbinding. 30,-
Standaard Flexibel De standaard keuze, waar nog enige flexibiliteit in zit met het missen van een boot. Met deze ticket is 4 uur afwijken van de reistijd mogelijk. Dit is fijn als u vanuit Nederland met de auto komt en stressloos wilt rijden. 55,-
Volledig Flexibel Als u niet zeker bent van uw rooster en zeer veel flexibiliteit nodig heeft. Dat is in onze optiek de enige reden om voor deze fors duurdere ticket te gaan. 90,-
Premier Als u met een familie of groep reist en dit één van uw eerste Ferry tochten is en u echt een ervaring van de overtocht wilt maken. Met toegang tot de Club Lounge wordt het net een VIP reis! 105,-

* Voor de prijsinschatting hebben wij op 10 verschillende tijden gekeken naar de prijzen en daar het gemiddelde van genomen, die bedragen hebben we vervolgens weer afgerond. Het gaat bij deze prijsinschattingen om enkele reizen van Calais naar Dover met de Auto.

verschillende tickets po ferries

P&O Calais Prijzen & Aanbiedingen

Prijzen voor een overtocht van Calais naar Dover zijn afhankelijk van wanneer u reist. Raadpleeg voor het volledige prijsoverzicht de site van P&O Ferries.

P&O Ferries biedt ook noge eens diverse kortingsmogelijkheden & aanbiedingen. De volgende opties zijn op dit moment actief:

 • 20% korting bij een overtocht in de nachtelijke uurtjes.(19 augustus tot 31 december). Deze aanbieding komt nauw overeen met de aanbieding van DFDS.
 • Aanbiedingen voor korte reizen: 3 of 5 daagse retourtickets. (Hiervoor is een Promocode beschikbaar)
 • Seizoenstickets

P&O ferries adres calais

P&O Ferries
Terminal Car Ferry
62100
Calais – France

Zorg dat je ruim op tijd vertrekt: voertuigen kunnen tot 45 minuten en voetpassagiers tot 60 minuten voor vertrek inchecken.

P&O Calais Van Calais naar Dover met P&O Ferries, Samenvatting & Mogelijkheden:

Related Posts

Next Post

Comments

 1. Beantwoorden

  waarom zijn de prijzen + x2 een camionnette 1 dag retour was 135 a 150 euro nu de laatste keer 285 euro betaalt
  als te duur is ga ik gewoon niet meer is simpel voor die prijs zit ik een week in een 5 ster hotel in bv marokko

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.