DFDS Calais

DFDS Seaways

DFDS biedt wel tot wel 15 afvaarten per dag vanaf Calais naar Dover. In het weekend zijn dit er meestal iets minder 10 tot 13. In de planning van DFDS loopt het hoogseizoen tot aan 8 september.

PO ferries banner

Overtochten naar Dover met DFDS

De eigenschappen van deze overtocht zijn als volgt:

  • Binnen 90 minuten in Dover.
  • DFDS heeft een ‘laagste prijs garantie’ op deze overtocht.
  • Vervoer per Ferry geeft de mogelijkheid om een eigen auto aan boord te nemen.
  • Een caravan kan eenvoudig mee!

Deze laagste prijs garantie is bijzonder. Je maakt recht op deze mogelijkheid als je online een boeking hebt gemaakt op de DFDS website en je vervolgens een screenshot stuurt van een lagere prijs. Deze prijs moet natuurlijk wel aan gelijke voorwaarden voldoen. Denk hierbij aan; Datum en tijd, Het volledige Reisschema moet gelijk zijn, Passagier / Credit en Debitkaartkosten en Reserveringskosten moeten worden meegenomen en vanzelfsprekend de website naam van waar je boekt. Stuur je deze zaken mee in een screenshot naar pricepromise@dfds.com. Dan zou het zo maar kunnen dat je een mooie korting kan behalen op jouw ticket.

Belangrijk om te weten is dat DFDS ook een alternatief heeft, namelijk de overtocht van Duinkerken naar Dover. Hier meer info over deze verbinding op de DFDS website.

De prijs van een DFDS Overtocht naar Dover

Een enkele reis gaat vanaf 58 Euro en een Retourticket gaat vanaf 116 Euro. Vaak heb je met reismaatschappijen dat deze ‘vanaf’ prijzen niet reΓ«el zijn. Bij DFDS is dit wel anders: De vanaf prijs van 58 is bij vele tests die wij hebben goed haalbaar. Natuurlijk moet je dan wel vaker in de nachtelijke uurtjes reizen. Maar dat is een standaard methodiek bij Ferry gebruik.

ticket prijs DFDS calais dover

DFDS Calais

De locatie van de Calais haven waar je kunt vertrekken en inchecken met DFDS is:

DFDS Calais Adres / Port Adress:
Car Ferry Terminal,Β 
62100 Calais, FrankrijkΒ 
T:Β +33 (0)39 190 4291

Parkeren kan bij het terminal gebouw op een onbewaakt parkeerterrein. Meer info op de website van DFDS.

DFDS Calais Aanbiedingen

Er zijn vaak DFDS aanbiedingen die geschikt zijn voor de overtocht naar Dover. Op dit moment zijn er zelfs twee aanbiedingen actief:

  • Keuze uit een 1-daagse, 3-daagse of 5-daagse retourovertocht​ naar Dover met grote korting. Een Retour voor al 54,- voor één dag. Meer Info
  • Dover afvaarten met 20% Korting ( Overtocht in in de late uurtjes). Waardoor een reis al mogelijk is voor 44 Euro. Meer Info

Vanzelfsprekend veranderen deze aanbiedingen. Echter zijn ze altijd up-to-date beschikbaar in dit overzicht.

De Timetable van DFDS Calais Dover

Voor het gemak hebben wij een screenshot gemaakt van de DFDS website met een overzicht van de tijden, let wel: Deze veranderen natuurlijk. Dus het kan zijn dat deze tijden niet precies kloppen. Wij raden aan om op de website van DFDS zelf te kijken naar de up to date Timetable.

timetable dfds calais

Bezoek ook: www.dfdsseaways.nl

DFDS Calais

Van Calais naar Dover met DFDS, Samenvatting & Mogelijkheden:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Pingback: Calais Ferry Terminal - Calais-Dover.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.