Ferry Calais Dover Goedkoopste Overtocht

Goedkoopste Ferry

Indien je van Calais naar Dover wilt en zo min mogelijk wilt betalen. En dus kortom de goedkoopste overtocht wilt maken. Dan moet je je aan de volgende regels houden:

PO ferries banner

Goedkoopste Ferry? Zo doe je dat!

  • P&O Ferries overtocht schipZo vroeg mogelijk boeken. Als je vroeg boekt kan je veel beter de prijs selecteren en de prijzen liggen ook veel lager. Dit scheelt bij Ferry diensten aanzienlijk. Bij de Overtocht van Calais naar Dover scheelt die tientallen euro’s.

Dit blijft de belangrijkste tip! Boek je ferry overtochten goed op tijd.

  • De reizen na het weekend zijn het goedkoopste: Maandag, Dinsdag en Woensdag reis je voordeliger. Voornamelijk in vergelijking met het weekend.
  • Vermijd het hoogseizoen. Boeken in het hoogseizoen is vele malen duurder dan de veel goedkopere tickets in het laagseizoen.
  • Kortere deals kunnen vaak goedkoper zijn. Kortere tijden in de zin van de heen en terugreis. Dan moet je denken aan retour tickets
    binnen 5, 6 of 7 dagen.
  • Met een groep reizen is goedkoper. ( Let wel op dit werkt alleen ‘per persoon) Overweeg dus samen met een groep vrienden te reizen, de grotere hutten op de ferry’s zijn per persoon veel goedkoper dan de kleinere hutten.
  • s Nachts reizen is vele malen goedkoper dan overdag. Voornamelijk bij de overtocht van Calais naar Dover is hier voordeel mee te behalen omdat deze overtocht vaak gemaakt wordt.

Ferry Aanbiedingen Calais Dover

Bekijk ook altijd de calais dover aanbiedingen. Met de aanbiedingen kan je zo 20 tot 30% minder betalen en dus de ferry Calais Dover zo goedkoop mogelijk pakken.

 

Related Posts

Previous Post Next Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.