Meer Routes naar Engeland

meer routes naar Engeland

Naast de overtocht naar Engeland via Calais zijn er vele andere routes om uw overtocht naar Engeland te maken. En daarbij kunnen ook vele site u verder helpen met deze verschillende overtochten. Wij hebben een overzicht voor u in elkaar gezet:

PO ferries banner

Alles overtochten naar Engeland (Kaartje)

Routes Engeland
Alleen Duinkerken – Dover mist op dit kaartje, maar onze designer zat al aan het bier dus wilde dit kaartje niet updaten. Natuurlijk is er ook de trein tussen Calais & Dover. ( Dus niet alleen een Ferry )

 

Routes Engeland (Alle ferry’s naar Engeland) Informatiebron
Calais – Folkestone ( Eurotunnel ) Eurotunnel Calais Folkestone (Deze site)
Calais – Dover Calais-Dover (Deze site)
Duinkerken – Dover Duinkerken-Dover (Deze site)
Hoek v. Holland – Harwich Hoek van Holland – Harwich
Rotterdam – Hull Van Rotterdam naar Hull
Zeebrugge – Hull Zeebrugge Hull ( Verbinding is niet meer )
Ijmuiden – Newcastle Ijmuiden – Newcastle

Beste keuze voor uw route naar Engeland

Wat voor u de beste keuze is en of de ferry van Calais Dover de beste route voor u is, hangt van een aantal factoren af. Zo is de vraag waar u in Groot-Brittannië wilt zijn. Wilt u naar het noorden van Engeland of Schotland dan ligt de route via Dover minder voor de hand dan als u naar Zuid Engeland wilt. Ook lijkt de Ijmuiden – Newcastle route bijvoorbeeld heel interessant, maar vergis u niet. Bij deze route is de reistijd maar liefst 15 uur!.

Verder zijn natuurlijk factoren als de prijs van de overtocht en het gewenste comfort aan boord van belang in uw keuze. Zo moet u als u naar Dover wilt rijden misschien wat extra tijd doorbrengen in uw auto, maar de overtocht voor de ferry zelf is goedkoop vergeleken met andere routes.

Alvast een fijne overtocht!

Related Posts

Previous Post Next Post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.